Reklamation og returnering

Du, som er en privatperson, har 14 dages fortrydelsesret/ombytningsret, når du handler online. Det betyder, at du kan returnere ubrugte, ubeskadigede varer med uåbnet emballage/forsegling/teknisk forsegling inden for 14 dage efter, at du har modtaget din pakke.

Hvis varen er beskadiget, når du åbner pakken, eller hvis der er en fejl med varen, har du som privatperson reklamationsret for produktionsfejl i alt 3 år fra modtagelsen af pakken. Reklamationen skal dog indgives inden for rimelig tid og senest 2 måneder efter, at du opdagede fejlen. Hvis der er en garanti, der er længere end 3 år, kan du reklamere inden for garantiperioden.

Virksomheder skal undersøge varen ved modtagelsen og reklamere eventuelle fejl inden for rimelig tid. Fejl, der opstår derefter, kan reklameres inden for garantiperioden. Ellers henviser vi til den enkelte producent eller servicecenter. Garantiperioden er 1 år.

Privatpersoner, der udnytter deres fortrydelsesret, betaler selv for fragtomkostningerne for den returnerede vare. Så snart vi har modtaget varen, refunderer vi det beløb, du har betalt for varen.

Ved reklamation af varen sender vi dig en returlabel efter aftale, så du kan sende varen tilbage til os. Hvis din reklamation godkendes af os, vil vi enten reparere varen eller sende dig en ny. Hvis vi ikke kan gøre dette inden for rimelig tid, refunderer vi det beløb, du har betalt for varen + eventuel fragt for denne.

Hvis vi har sendt dig en ny vare med en returlabel/returkuvert til den forkerte vare, skal denne returneres inden for 10 dage efter modtagelsen. Herefter faktureres den nye vare samt fragten.

Returneringer og reklamationer skal altid anmeldes til os via fanen "Kundeservice" eller via e-mail til kundeservice@teamalutorp.se.

For varer, der er købt i vores fundhjørne eller specialbestilte varer, gælder der ingen returret.

Instruktioner:

  • Indgiv en retur-/reklamationsanmeldelse til os som beskrevet ovenfor.
  • Vi vil kontakte dig via e-mail, så snart din anmodning er modtaget og kontrolleret.
  • I reklamationssager sender vi dig en returlabel.
  • Ved returnering sender du selv varerne til: Team Alutorp Alutorp
    Frestensfällevägen 64
    26996 Båstad
  • Glem ikke at medtage oplysninger om dit navn og ordrenummer. 
  • Ved returnering SKAL alle produkter returneres i original emballage med alle tilbehør inkluderet. Husk altid at sende produktet i yderemballage for at beskytte original emballage. Pak godset forsvarligt ind for at undgå beskadigelse."

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.