Om os

Vores forretningsidé

Vi er dit lager

Med hurtige leverancer behøver du ikke selv have et stort lager, men kun det, du bruger mest. Vi sælger alt fra stykvis til hele pakker. Hvis du kun har brug for en hovsko, behøver du ikke købe et par.

Med blot nogle få "klik"

Du kan nemt bestille, hvad du ønsker, på vores hjemmeside.

Hurtig levering

Vi sender din ordre samme dag eller senest dagen efter (afhængigt af hvornår din bestilling er modtaget). Du kan vælge at afhente den på et udleveringssted eller få den leveret til din dør, selv hvis du ikke er hjemme.


Kort virksomhedshistorie

Hovslageributikken er en familievirksomhed, der startede i 2010. Siden da har vi konstant arbejdet på at tilbyde vores kunder det bredeste sortiment af hovslageriprodukter i Sverige.

Vi lægger stor vægt på service og korte leveringstider. For at give dig god service i vores åbningstider er der altid nogen til at besvare i vores kundeservice og sikre, at din ordre sendes samme dag eller senest dagen efter, afhængigt af hvornår du har bestilt.

Vi har selv haft mange heste i årenes løb, men når vi skulle finde sko, værktøj eller andre hovslagerartikler, var det meget svært at finde, hvad vi ønskede. Vi brugte meget tid på at søge og køre rundt for at købe det hele. Det var dengang, vi besluttede os for at gøre noget ved det. "-Hvis vi har svært ved at finde hovslagerartikler, må andre også have det."

Vi ønskede at skabe noget, der var let tilgængeligt, og hvor man kunne købe alt på ét sted, præcis som vi selv ønskede, når vi havde brug for ting til vores heste. Det var sådan, Team Alutorp blev skabt.

Vi begyndte at opbygge vores webbutik med så meget information som muligt om hver enkelt produkt. Vi lagde stor vægt på, at den skulle være let og logisk, så du med blot nogle få "klik" kunne bestille og få varerne leveret hurtigt og nemt.

Vi startede med et mindre sortiment af de "mest almindelige" produkter, men vi bemærkede hurtigt, at flere havde de samme problemer, som vi havde haft. Det blev hurtigt populært, og efter al den feedback, vi fik, voksede vores butik hurtigt. I dag er vi 11 medarbejdere og har et sortiment på over 5000 produkter at vælge imellem.

Vi oprettede også en fysisk butik på vores gård uden for Båstad, hvor alle kunder er velkomne. Dette giver mulighed for bare at "kigge forbi", hvis man er i området. Her kan man "føle og røre" ved de forskellige produkter. Yderligere oplysninger om vores gård butik kan findes her.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.